Cocktail Workshop?

Vanaf 12 personen

 (kleinere groepen op aanvraag)

 

Prijs op aanvraag

Duurtijd ongeveer 2-3 uur

Materialen en ingrediënten  inbegrepen 

Een cocktail workshop is de trending "must do" voor een ladiesnight, teambuilding of activiteit met je vereniging!

 

Deze workshop kan doorgaan bij ons of op een eigen locatie.

We beginnen de avond met welkomst cocktail waarna we over gaan tot een introductie met tips en tricks van het cocktail maken. 

Na deze beknopte uitleg komt het echte werk, met professionele bartools en ingrediënten maken we 2 overheerlijke cocktails, de cocktails worden op voorhand vastgelegd met de gastheer/vrouw zodat wij voldoende materiaal kunnen voorzien.

Concept Design en uitvoering 

(cocktailbar fizz nd fuzz ruddervoorde) 

Cocktailbar

op je event?

Met onze "on the road cocktailbar" bieden we u als organisator een volledige cocktailstand volgens de grootte en stijl van uw evenement.

Met Havana Cabana bieden we op maat gemaakte cocktail concepten aan voor ieder event. Dit kan van een kleine compacte bar tot een volledige stand of event ruimte met tafels stoelen en decoratieve elementen. Wenst u meer info ivm. prijzen en mogelijkheden kan u ons via de contactpagina altijd bereiken.

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van totaalconcepten voor events, huwelijksfeesten en bedrijfs evenementen zijn wij ook de ideale partner om de volledige organisatie van uw event op onze schouders te nemen. Met onze vaste partners voor meubilair, catering, tenten en klank & licht enz... kunnen wij u als evenementplanner volledig ondersteunen. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor referenties of een afspraak op locatie voor de organisatie van uw volgende evenement!

 

COCKTAILBAR ON THE ROAD  

Havana

Cabana

WORKSHOP ADRES

Lavendelstraat 8

8020 Ruddervoorde

© 2019 Created by VPO-Productions for Havana Cabana